MCR PROSMOKE AUTOMATIKUS FÜSTFÜGGÖNY

A füstfüggönyök a természetes füstelvezető rendszer egyik eleme. Alapvető funkciójuk az épületben a füstzónák elválasztása – főleg nagy helyiségekben. Az automatikus függönyöket főleg azokban az épületekben használják, ahol az esztétikai tulajdonságok fontosak, pl. bevásárlóközpontok, kiállítási és kereskedelmi csarnokok. A kívánt hatás akkor érhető el, ha a függöny keveredik a mennyezettel készenléti helyzetben.

részletes leírás
MCR PROSMOKE FIX FÜSTFÜGGÖNY

mcr Prosmoke füstfüggönyök célja az épület füstzónáinak elkülönítése. Az ilyen zónák megakadályozzák a tűzgázok terjedését, ami segít megőrizni az épület alsó részeit a füsttől. A megfelelően megtervezett és beépített füstfüggönyök optimalizálják a forró gázok áramlását a tetejére, ahol azokat a tetőn felszerelt füstelvezető nyílásokkal veszik ki az épületből.

részletes leírás
MCR PROSMOKE ACÉLBÓL KÉSZÜLT FIX FÜSTFÜGGÖNY

Az acélból készült rögzített füstfüggönyök a természetes füstelvezető rendszer egyik eleme. Alapvető funkciójuk a füstzónák szétválasztása a nagycsarnokokon belül – például termelőüzemekben vagy raktárakban. Tökéletes megoldás olyan épületekben, ahol a teherhordó épület szerkezetére nincs korlátozva a megengedett terhelés.

részletes leírás